De nr.1 website over de hond: honden rassen, internationaal nieuws, honden fokkers en duizenden foto's.
INFO Leden afdeling:   LOG IN OPTIES LOG UIT & WIE IS WIE
Naam : Dog Summer Event 2008
Land : Nederland
: www.dogsummerevent.nl
  

Beschikbare talen :   

Hondenweekend op 16 en 17 augustus
Geen foto

Het Dog Summer Event vindt plaats op het Familiepark Nienoord in Leek het Dog Summer Event plaats. De organisatie is in handen van Hondencentrum Chimié te Leek en Hondenschool Xenofon te Tynaarlo. Alle facetten van de hondensport zullen op dit evenement aan bod komen.

Op het Dog Summer Event staat stichting Personal Service Dogs centraal. Deze stichting houdt zich bezig met het opleiden van hulphonden voor motorisch gehandicapten. Alle opbrengsten die tijdens dit evenement bij de organisatie binnenkomen zullen geschonken worden aan dit goede doel.

Gedurende de hele zaterdag zullen er diverse demonstraties gegeven worden. Zo kunt u onder andere kijken naar doggy dance, reddingshonden en dogfrisbee. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende activiteiten, waaronder een hondenracebaan, estafettebaan en clickertraining.

Zondag zal de Open Agility League georganiseerd worden. Voor deelname in de open klasse is een startlicentie nodig. Starten in de debutanten- en veteranenklasse kan zonder licentie, een voorwaarde is wel dat u een behendigheidscursus gevolgd heeft en dat uw hond alle toestellen beheerst. De inschrijving voor deze wedstrijd sluit op 1 augustus of wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Gedurende het gehele weekend zullen er diverse stands aanwezig zijn waar u benodigdheden voor uw huisdier kunt vinden. Daarnaast zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd, waar tegen een kleine vergoeding aan deel genomen kan worden. Een voorbeeld is de kind/hond verkiezing die op zaterdag plaats vindt. Ook uw hond is van harte welkom voor een gezondheidscheck of deelname aan een workshop.

Het Dog Summer Event vindt plaats op Familiepark Nienoord in Leek, dit ligt 15 kilometer ten zuiden van de stad Groningen. Op zaterdag en zondag is iedereen van 09.30 tot 18.00 welkom. De toegangsprijs is €4,75 en kan betaald worden bij de kassa, hiermee heeft u ook toegang tot de speeltuin.

Meer informatie over het Dog Summer Event is te vinden op www.dogsummerevent.nl. Op deze website zijn ook de inschrijfformulieren van de verschillende workshops en de Open Agility League te vinden. Wanneer u vragen heeft kunt u mailen naar info@dogsummerevent.nl.


naam: Lisanne Pistoor
e-mail: Lisanne_Pistoor@dogsummerevent.nl
website: www.dogsummerevent.nl


Bedankt voor uw bezoek.


English Francais